APEL DE LA INIMĂ CĂTRE INIMĂ

        Dragii mei, mă numesc Liviu Gheorghe și sunt cofondatorul, alături de Simona Trandafir, al Centrului de Meditație și Yoga Kamala și al Asociației de Meditație și Yoga din Brașov.

     Vă trimit acest mesaj întrucât unii ați practicat yoga cu mine sau cu ceilalți profesori instructori ai asociației noastre, alții ați participat la taberele și seminariile organizate de noi de-a lungul a peste 25 de ani, sau ați primit materiale on-line de pe site-urile și blogurile noastre la care sunteți abonați. Mulți dintre voi ați participat gratuit la conferințele și atelierele tematice, la drumețiile și activitățile asociației și poate chiar la consilierea spirituală gratuită oferită de mine. Unii ați citit și cărți apărute în cadrul Editurii Centrului KAMALA.

     Acum suntem nevoiți să facem un apel din inimă către inima voastră pentru a ne ajuta să colectăm fondurile necesare susținerii pe mai departe a activității asociației. De ce?

     Spațiul închiriat în care am susținut activitatea până acum aparține unei firme care a intrat în insolvență.

         Iată ce se va petrece dacă vom fi obligați să părăsim acel spațiu:

1. În primul rând, oamenilor în vârstă care locuiau în apropiere și cu care lucrăm de mai mulți ani programul 3R – Regenerare, Revitalizare, Reîntinerire, având și unele probleme de sănătate, le va fi foarte greu să se deplaseze în alte zone.

2. Poate și alți cursanți vor renunța la practica lor la sală pentru că amenajarea unor spații corespunzătoare solicită timp.

3. Acum desfășurăm activitatea în două săli închiriate la un preț rezonabil și pe care le-am amenajat cu eforturi materiale mari, dar investițiile făcute aici nu vor putea fi recuperate dacă vom pierde acest spațiu.

4. Căutând spații de săli corespunzătoare am văzut că oferta este foarte mică și chiriile sunt foarte mari la ora actuală.

Ținând cont de toate aceste aspecte, iată ce vă rugăm: să ne ajutați să inițiem și să susținem acest nou Proiect: Școala Inimii Spirituale.

PROIECTUL ”ȘCOALA INIMII SPIRITUALE”

       Acest proiect vine în întâmpinarea aspirațiilor de cunoaștere și transformare spirituală ale celor care au frecventat și continuă să urmeze cursurile și programele tematice ale Centrului Kamala, precum și ale colectivului de profesori, instructori și îndrumători care susțin activitățile sale.

SCOP:

  1. Fondarea acestei Școli ce implică obținerea resurselor tehnico-materiale necesare pentru desfășurarea în bune condiții a activităților specifice. Primul pas îl constituie obținerea spațiului unde se desfășoară actualmente activitățile, prin cumpărarea imobilului, pentru a fi complet autonomi, feriți de capriciile și instabilitatea economică și socială a acestei perioade.

  2. Crearea condițiilor necesare unei educații bazate pe principiile morale și etice ale vechilor tradiții spirituale adaptate timpurilor moderne în care trăim. Activitățile specifice sunt oferite atât copiilor, tinerilor, precum și adulților și seniorilor.

  3. Dezvoltarea și perfecționarea resurselor interioare ale participanților prin diferite modalități practice și teoretice inspirate din vechile tradiții spirituale ale Orientului și Occidentului, precum și din metodele moderne de dezvoltare personală și emancipare spirituală ale timpului prezent.

  4. Crearea unei comunități de oameni care optează să își îmbunătățească calitatea vieții recurgând la un mod de a trăi cât mai sănătos și armonios, bazat pe o autentică cunoaștere și respect de sine, capabili de a ajuta altruist și a fi de folos semenilor.

OBIECTIVE

Obiectivele vizate prin integrarea diferitelor activități de cursuri, seminarii, conferințe, tabere, etc. constau în:

· dezvoltarea cunoașterii de sine menite să conducă la trezirea unor resurse interioare și aptitudini superioare cum ar fi: vitalitatea generală, încrederea în sine și în semeni, voința, echilibruinterior, deschiderea afectivă, auto-controlul psiho-mental, inteligența, puterea de înțelegere, calmul;

· identificarea și înlăturarea condiționărilor interioare care duc la stres și suferințe fizice pe fond psiho-somatic;

· înlăturarea stresului profesional generat la locul de muncă;

· restabilirea capacității funcționale a indivizilor în vederea păstrării locului de muncă șînregistrarea de progrese în plan profesional;

· inducerea stării de relaxare prin mijloace naturale (muzică, cromatică selectivă, pictură/desen, gătit, tricotat/țesut/brodat, mișcare/exerciții fizice, dans);

· formarea de noi aptitudini și/sau dezvoltarea celor existente în plan fizic și psiho-mental;

· crearea de interacțiuni sociale și de relații interpersonale benefice în cadrul activităților de grup (între persoane care pot proveni din medii diferite);

· oferirea de activități interactive și stimulatoare pentru timpul liber.

     În acest scop, inițiem o acțiune intensă și cât mai rapidă de strângere de fonduri prin donații publice în cadrul Asociației de Meditație și Yoga (AMY) din Brașov ai cărei fondatori suntem din anul 1993.

     Buna credință a membrilor fondatori a fost dovedită de-a lungul a peste 25 de ani de activitate neîntreruptă cu mii de oameni fiind consacrată cu devotament cunoașterii metodelor practice și mijloacelor ce pot asigura o veritabilă transformare interioară.

Acum este momentul de a ne sprijini și a susține intenția noastră comună.

În speranța fondării cu succes a acestei Școli ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute!

MODUL DE A DONA

1. Donaţie folosind card-ul de credit prin platforma supra-securizată PayPal. Click pe butonul de mai jos și în 30 de secunde ați putut face donația.

2. Donațiile pot fi oferite fizic (în mână) celor care se ocupă cu strângerea fondurilor la sediul asociației, eliberându-se chitanță pentru suma respectivă.

3. Donațiile pot fi colectate în cutiile de donații din sălile de curs.

4. Donațiile pot fi virate direct în contul Asociației.

ASOCIAȚIA DE MEDITAȚIE ȘI YOGA

ADRESA: STR. POARTA CÂMPULUI 408 C, SÂNPETRU, Cod poștal 507190,                            BRAȘOV

COD INREGISTRARE FISCALA (CIF): 5380598

IBAN: RO67 RNCB 0053 0485 9858 0001

COD SWIFT: RNCBROBU

BCR Bank Bd. 15 Noiembrie nr. 90A

cod poștal 500102, Brașov, Romania

5. Donațiile pot fi oferite și periodic.

6. Donațiile pot fi făcute și prin obiecte a căror valorificare poate contribui bănesc la scopul acțiunii.

7. Virarea a 2% din impozitul anual pe venitul salariaților către Asociația pentru Meditație și Yoga care este organizație neguvernamentală, nepatrimonială și non-profit (până la data de 25 mai 2019). Vezi pagina Sprijiniți cu 2%.

Avantaje și beneficii

       Orice donație este binevenită dar pentru cei care donează sume mai mari există și unele beneficii:

1. Fiecare donație între 1.000 de și 5.000 de euro permite o participare nelimitată la cursurile Școlii pe o perioadă de N ani. De exemplu: Dacă cineva donează 2000 de euro va beneficia de o perioadă de gratuitate nelimitată timp de 2 ani la cursurile Școlii, etc. (mai puțin cursurile de formare de profesori de yoga).

2. Donația între 5.000 și 10.000 de euro asigură gratuitate nelimitată la cursuri pe o perioadă de 3 ani și participare gratuită la taberele de meditație și retragerile spirituale pe parcursul a 3 ani de zile.

3. Donația între 10.000 și 20.000 de euro asigură gratuitate 5 ani nelimitat la cursuri și participare gratuită la taberele de meditație și retragerile spirituale pe parcursul a 5 ani de zile.

4. Donația între 20.000 și 50.000 de euro asigură gratuitate 10 ani nelimitat la cursurile Școlii și participare gratuită la taberele de meditație și retragerile spirituale pe parcursul a 10 ani de zile.

5. Donația de peste 50.000 de euro asigură gratuitate 25 ani nelimitat la cursurile Școlii și participare gratuită la taberele de meditație și retragerile spirituale în această perioadă.

Alte informații suplimentare puteți solicita la telefon: 0731.32.42.40 sau îmi puteți scrie pe adresa de email: liviu@kamala.ro

Fie ca freamătul Inimii Spirituale să ne lumineze viața!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s