Donați

De ce să ne acordaţi sprijinul? Pentru că astfel sprijiniţi un mod alternativ de dezvoltare interioară şi educaţie spirituală în România bazat pe metodele eficiente ale sistemului Yoga. Centrul nostru promovează principiile morale si spirituale ale  învăţăturii milenare a sistemului Yoga în mod practic prin cursuri, seminarii  şi  conferinţe precum şi on-line – prin intermediul unui grup de site-uri care deservesc gratuit mii de vizitatori pe lună. 

Proiectele noastre pot ajuta mai mult, iar pentru aceasta vă solicităm sprijinul!

Din proiectele noastre:

  • Programul ”3R – Regenerare, Revitalizare, Reîntinerire”cuprinde un ansamblu de tehnici yoga de refacere şi regenerare a energiei vitale pentru persoanele de vârsta a III-a. Acest program care se afla în al VII-lea an se desfășoară în Brașov, de câteva ori pe săptămână și este gratuit pentru pensionari începători.

  • Programul de stimulare și armonizare mentală – MindPower: accesibil tuturor dar cu direcționări specifice pentru persoanele de vârsta a III-a, are ca scop îmbunătățirea activității mentale prin tehnici și metode care vizează liniștirea minții, relaxare psiho-mentală, creșterea capacității memoriei, stimularea mentală în mediu îmbogățit, creșterea puterii de concentrare, dezvoltarea capacității de introspecție și auto-analiză, dezvoltarea creativității și a capacității de vizualizare, auto-control mental, etc.


Există mai multe variante prin care ne puteți ajuta:

1. Prima variantă (cea mai simplă) este de a oferi o donaţie folosind card-ul de credit prin platforma supra-securizată PayPal. Click pe butonul de mai jos și în 30 de secunde ați putut face donația.


2. Achitaţi direct în contul BCR cu codul IBAN:  RO07 RNCB 0053 0485 7262 0001 (Pentru plăţi în lei)

          COD SWIFT  RNCBROBU

Titular cont: SC KAMALA SRL             CUI:  7768678


3. Achitați în contul Asociației non-profit:

  • Cod de identificare fiscală a entităţii non-profit : 5380598

  • Denumire entitate nonprofit : ASOCIAŢIA DE MEDITAŢIE ŞI YOGA

  • Cont bancar (IBAN): RO67RNCB0053048598580001


4. Cumpărați pachetele de curs din pagina ÎNSCRIERE


5. 

Donați pentru proiectele caritabile ale Centrului Kamala

Donația dumneavoastră ne va ajuta la dezvoltarea următoarelor module de curs privind practica on-line a cursurilor de Hridaya-Yoga cum ar fi Pranayama (controlul suflului respirator), Pratyahara (interiorizarea simțurilor), Dharana (concentrarea mentală) și Dhyana (meditația). Vă mulțumim!

€10,00

 Vă mulțumim și vă asigurăm că aceste contribuții vor servi proiectelor caritabile ale Centrului nostru!