GHIDARE AVANSAȚI

Galerie

Iată grupajul de procedee posturale ales pentru acest nivel de ghidare. Puteți alege orice postură prin Click pe poză și aveți acces la întreaga descriere. 

Pentru a accesa conținutul fiecărei posturi (descriere text și video) vezi pagina ÎNSCRIERE !

POSTURI YOGA EXECUTATE ÎN PICIOARE

Posturi Yoga executate in picioare

POSTURI YOGA EXECUTATE LA SOL

Posturi Yoga executate la sol

În pagina de prezentare CURS YOGA am vorbit despre posibilitatea ghidării pe parcursul acestor lecţii.

SCOP: Ghidarea este un aspect foarte important care urmăreşte să producă o orientare şi direcţionare personală a practicii pentru fiecare dintre dumneavoastră.

DE CE GHIDARE? Desigur, acest lucru nu poate fi nicidecum impus, dar experienţa de ani de zile, cu sute de cursanţi demonstrează cu prisosinţă că procesul de asimilare şi învăţare practică se desfăşoară optim în contextul unui dialog, a unei comunicări sincere, a unui proces de cunoaştere şi împărtăşire. Această ghidare personală pe care o oferim în acest portal – proiect de asistentă şi educaţie spirituală prin Yoga exprimă implicarea noastră responsabilă şi solicită şi din partea dumneavoastră acelaşi lucru.

Deşi pe acest site, asa cum vedeţi, sunt oferite cu generozitate foarte multe cunoştinţe şi informaţii practice, vă putem spune cu certitudine, că doar citirea lor nu este nicidecum suficientă în sensul deschiderii către experienţa spirituală personală. S-a demonstrat de-a lungul timpului că cei care au integrat practic modalităţile sistemului Yoga şi au avut parte, cel puţin o perioadă de timp, de o ghidare personală au putut continua apoi singuri ceea ce au început.

În acest proiect ne-am asumat să venim în întâmpinarea aspiraţiilor dumneavoastră de cunoaştere şi autocunoaştere şi vă oferim această oportunitate de a comunica şi a aprofunda experienţa spirituală prin practica Yoga recurgând la modalităţile de ghidare pe care vi le vom prezenta.

Există multe site-uri cu informaţii în domeniul spiritualităţii. Sunt mai puţine cele care asigură platforme de ghidare si dirijare asistată a practicii.

Un alt aspect important pe care dorim să-l subliniem şi care s-a remarcat din experienţa de până acum, este că oamenii au adeseori tendinţa să confunde faptul de a citi, a se informa şi documenta cu efectiva realizare şi abilitate de a pune în practică. Cu alte cuvinte, deşi sunt mulţi care citesc despre Yoga, deşi sunt interesaţi şi aproape convinşi că practica acesteia îi poate tranforma, sunt destul de puţini cei care fac efectiv trecerea de la lectură, la nivelul practicii, ei crezând în mod naiv că o simplă citire a unor învăţături le-ar aduce şi experienţe spirituale semnificative.  ÎN SPIRITUALITATE TRECEREA DE LA TEORIE LA PRACTICĂ FACE TOATĂ DIFERENŢA.

În acest proiect, veţi avea ocazia datorită modalităţilor de ghidare care vă vor fi oferite să faceţi trecerea spre o practică personală în care veţi primi răspunsuri în diferitele faze de experienţă în care vă aflaţi. A practica Yoga presupune, printre altele, a structura cu responsabilitate un program adecvat care să cuprindă modalităţile necesare progresului nostru în direcţia pe care ne-o dorim. Pe baza dialogului şi determinării resurselor fizice, energetice, mentale si spirituale de care dispuneţi, în funcţie de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie, de condiţiile în care vă desfăşuraţi viaţa, etc., vă putem ajuta să învăţaţi tehnicile şi metodele cele mai adecvate transformării dumneavoastră spirituale.

În aceste module vor fi descrise și vor fi expuse video mult mai multe posturi yoga. De asemenea, există mai multe programe de yoga special concepute pentru a asigura un nivel de complexitate ridicat. 

Există 18 procedee posturale ce se execută din picioare și 34 procedee ce se execută la sol. Programele video încep cu secvența de interiorizare și încălzire și se încheie cu postura de relaxare.

Există 3 module de învățare:

Modul GI18: ce conține descrierea TEXT și VIDEO a 18 procedee posturale ce se execută din picioare; 

Modul GI34: ce conține descrierea TEXT și VIDEO a 34 procedee posturale ce se execută la sol;  

Modul GI52: ce conține descrierea TEXT și VIDEO a celor 52 de procedee posturale ce se execută din picioare și la sol;

Există 3 module ce conțin programe de practică:

Modul GP18: ce conține 9 programe de practică yoga alcătuite din cele 18 procedee posturale ce se execută din picioare; 

Modul GP34: ce conține 10 programe alcătuite din cele 34 procedee posturale ce se execută la sol; 

Modul GP52: ce conține 28 de programe alcătuite din cele 52 procedee posturale ce se execută din picioare și la sol;

Există  însă mai multe module de învățare și ghidare Audio/video pentru diferite niveluri. Pentru a le consulta  Vezi pagina ÎNSCRIERE.

În afară de aceste module on-line puteți opta și pentru următoarele variante:

1. GHIDARE – CONSILIERE PRIN EMAIL   (individual)

2. GHIDARE  – CONSILIERE TELEFONIC MOBIL, SKYPE, YAHOO (individual)

3. GHIDARE – CONSILIERE PRIN CHAT (individual şi/sau grup)

4. GHIDARE – CONSILIERE DIRECT LA SALĂ (individual şi/sau grup)

5. GHIDARE PRIN SEMINARII ŞI CONFERINŢE (individual şi/sau grup)