CURS YOGA – Nivel începător

Modul 1 2 3.jpg

SCOPUL CURSULUI

1. Asimilarea teoretică şi practică a principalelor tehnici şi metode yoghine care să vă permită să vă cunoaşteţi mai profund propria fiinţă pe nivel fizic, energetic, psihic, mental şi spiritual.

2. Să reuşiţi să produceţi o rapidă şi binefăcătoare transformare pe toate nivelurile fiinţei

3. Să obţineţi beneficiile unei noi viziuni asupra vieţii şi asupra universului.

4. Să reuşiţi să obţineţi prin practica yoga unele efecte vindecătoare.


STRUCTURA CURSULUI DE HRIDAYA- Hatha Yoga (Nivel începător – mediu)

Cursul conține 3 module de câte 10 Lecţii.

CURS YOGA MODUL 1

CURS YOGA MODUL 2

CURS YOGA MODUL 3

Fiecare Lecţie poate conţine dar nu obligatoriu:

1. Prezentarea teoretică

2. Prezentarea practică prin exemplificare video


SUGESTII OFERITE PENTRU MODULELE DE

HRIDAYA Hatha-Yoga (1, 2, 3):

0. Urmăriţi să parcurgeţi noţiunile teoretice specifice sistemului HRIDAYA-YOGA pe care le găsiţi în pagina YOGA şi HRIDAYA – YOGA

1. Fiţi metodic ! Este foarte bine dacă veţi urmări să treceţi progresiv prin seria de lecţii de la numărul 1 până la 30, la rând. Nu treceţi la alte lecţii în mod haotic. Este vorba de un curs care este abordat gradat prin primele lecţii introductive si care se dezvoltă progresiv, lecţiile noi bazându-se pe ceea ce a fost deja asimilat.

2. Nu vă grăbiţi ! Acordaţi fiecărei lecţii timpul cuvenit. Din experienţă, am remarcat că cele mai bune rezultate sunt obţinute de cei care învaţă o nouă lecţie (procedeu) o dată pe săptămână. Până săptămâna următoare, sugerăm să fie practicat, pe cât posibil zilnic reluând şi revăzând, dacă este cazul, prezentarea sa. Mai ales în Yoga, graba strică treaba. 

3. Respectaţi recomandările ! Fiecare procedeu are o structură de prezentare:

1. Nume, 2. Etimologie, 3. Tehnica de execuţie, 4. Conştientizare, 5. Erori care trebuiesc evitate, 6. Efecte şi Beneficii, 7. Contraindicaţii, 8. Observaţii.

Toate aceste rubrici trebuiesc parcurse cu atenţie. Îndeosebi 3,4, 5, 6, 7, 8. Respectaţi recomandările specifice şi urmăriţi să practicaţi cât mai corect. Aveţi mare atenţie la Contraindicaţii!

4. Practicaţi conform programului ! Mai ales în etapa de început este bine să urmăriţi pe cât posibil să vă structuraţi un program zilnic de practică. Pentru a vă fi mai uşor, începând cu lecţiile practice, pentru fiecare procedeu sugerăm şi timpii sau numărul de execuţii. De asemenea, la sfârşitul fiecărei lecţii aveţi programul cu ordinea de execuţie a procedeelor. Este bine să respectaţi această ordine de execuţie pentru că ea a fost elaboraţă după anumite criterii care să asigure dinamizarea şi energizarea armonioasă a fiinţei dumneavoastră.  

5. Recurgeţi la REAMINTIRE !. Pentru o eficienţă mărită am introdus în toate lecţiile practice 2 Secţiuni REAMINTIRE. În ele veţi găsi răspunsul la multe întrebări. Practic sunt arătate principalele atitudini fizice, psihice, mentale şi spirituale pe care le putem integra conştient pentru a face din Yoga Inimii Spirituale o cale a transformării care să vă împlinească aspiraţiile.

6. Fiţi deschis şi dialogaţi ! Dacă pe parcursul practicii apar întrebări puteţi solicita prin email sau pe chat răspunsuri cu privire la acel procedeu.

7. Vă rugăm să rețineți că toate cursurile on-line reprezintă proprietatea intelectuală a Centrului de Yoga și Meditație KAMALA. Cumpărarea dreptului de acces la cursuri vă dă dreptul la o utilizare exclusiv individuală. Nu aveți dreptul de copiere sau distribuție în nici un fel a materialelor de curs. Vă mulțumim pentru înțelegere. 

Dacă doriţi să vă înscrieţi la cursul de HRIDAYA-YOGA on-line o puteţi face AICI.

6 comentarii

  1. as dori sa particip la cursuri yoga, fizic, nu online. Se organizeaza acest gen de cursuri si unde anume. m ar interesa in Bucuresti. Multumesc

    1. Deocamdată nu există cursul de Hridaya Yoga în Constanța. Dacă există doritori ne puteți anunța și vom vedea în ce măsură vom putea organiza un astfel de curs.

  2. Multumesc! intentionez in viitorul apropiat sa incep cursurile online, si sa le achizitonez pe toate 30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s