Poziţia de plecare pentru SUPTA VAJRASANA este chiar VAJRASANA – Postura Diamantului

Vajrāsana este o adevărată bijuterie prețioasă între asana-e. Mai este numită și Postura Fulgerului. Ea nu ar trebui să lipsească din practica zilnică a fiecărui om. Conferă o stare meditativă și favorizează introspecția la nivelul Sinelui. Este considerată foarte valoroasă pentru realizarea cu succes a tehnicilor de pranayama și meditație.
Această āsana este frumoasă prin ea însăși. Trupul este drept și energiile subtile circulă în el astfel încât yoghinul este chemat spre înălțimile spiritualității. Forța interioară trezită de Vajrāsana este foarte puternică așa cum este în natură forța fulgerului. Mintea practicantului devine pură și neclintită amintind de un diamant, iar inima sa este adânc cucerită de iubire. Conflictele dinte minte și inimă dispar.

Pentru a învăța cum se practică efectiv și a avea acces la toate recomandările legate de integrarea într-o ordine de execuție favorabilă, timpul de execuție, modul de concentrare precum și la informațiile cu privire la contraindicații, efecte fizice, energetice, psiho-mentale și spirituale vă rugăm să accesați cursul on-line de Hridaya Hatha-Yoga modul 2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s